Profilbilde: Hans Chr. Elmholdt

Instruktører - Noorsiskolen

03.12.2023

Bli bedre kjent med instruktørene i Noorsiskolen, del I

artikkelen fortsetter under annonsen
2

Hans Christian Elmholdt, en sentral skikkelse innen HMS og kompetanseutvikling, har utmerket seg som instruktør i Noorsiskolen. Elmholdt er fortsatt styreleder for Lifting & Safety International AS og styremedlem i NOORSI-bransjegrupper der han fokuserer på å styrke sikkerhetskulturen og kunnskapsnivået i ulike sektorer.

Elmholdt har etablert Lifting & Safety International AS som en betydelig aktør innen opplæringsmateriell og bidrar til optimale løsninger og kompetanse innen HMS og løfteutstyr. Som aktivt styremedlem i NOORSI med visjon om høy kvalitet og sikkerhet har han sentral rolle i utviklingen av kompetansestandarder for arbeidssikkerhet.

Som instruktør i Noorsiskolen deler Elmholdt sin brede erfaring som kranfører og maskinfører, og hans evne til å formidle komplekse konsepter har vært uvurderlig for kommende fagfolk. Hans dedikasjon representerer en imponerende forpliktelse til å fremme sikkerhet og kompetanseutvikling, noe som gjør ham til en viktig ressurs for NOORSI og arbeidssikkerheten i ulike sektorer i Norge.

facebook

SISTE NYTT